PROJEKT

Eriksson Boutique-projektet föddes 2018 av Alexander Eriksson, 37 år gammal från München, med målet att producera och sälja skjortor som är innovativa, praktiska och lämpliga för alla tänkbara situationer.

För detta ändamål har vi använt speciellt utvalda "högpresterande tyger" som ger bäraren en rad fördelar som normalt bara erbjuds av sportkläder, t.ex. andningsförmåga, 4-vägsstretch, veckbeständighet osv. Vi erbjuder moderiktiga och avslappnade kläder som passar din kropp.

 

 
HISTORIA

Under sitt första år får Eriksson Boutique EU-stöd för innovativa företag och använder detta kapital för att öppna över 32 butiker i Tyskland, Österrike och Schweiz.

År 2020 är Eriksson Boutique, som drabbats av COVID-19-pandemin, på gränsen till konkurs. Den 27 maj 2020 köper Alexander domänen www.erikssonboutique.com och företaget fokuserar helt och hållet på e-handel, stänger alla butiker och använder intäkterna för att köpa ett varuhus. Beslutet visar sig vara rätt.


I DAG

I dag är Hell Eriksson ett erkänt företag i hela Europa med ett 42 personer starkt team som ständigt arbetar för att tillhandahålla innovativa, högkvalitativa skjortor som är bättre anpassade till mäns behov än någonsin tidigare.
 SLUTSATSER

Personligen vill jag tacka alla som har stöttat varumärket och varit en del av vår resa. Våra kunder står i centrum för allt vi gör och med dig i åtanke strävar vi varje dag efter att vara bäst på det vi gör.

Om det är något du vill diskutera kan du skicka ett e-postmeddelande till support@erikssonboutique.com.

Tro på dina drömmar, men gör det välklädd.

Alexander Eriksson

VD och grundare