Vår policy är giltig i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan du köpte varan, kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett utbyte.

För att vara berättigad till återbetalning måste varan vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Dessutom måste varan vara i sin originalförpackning.

Flera typer av varor är undantagna från returer. Förgängliga varor som mat och blommor eller till och med tidningar och tidskrifter kan inte returneras. Vi tar inte heller emot returer av produkter som är intima eller hygieniska varor, farliga ämnen, brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare engångsartiklar:
Presentkort
Vissa hälsovårdsartiklar och produkter för personlig vård

Vi behöver ett kvitto eller ett bevis på köpet för att slutföra din retur.

Skicka inte tillbaka din beställning till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast partiell återbetalning kommer att ges (om tillämpligt).
Bok med uppenbara användningsspår
Alla artiklar som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte kan tillskrivas vårt fel.
skäl som inte kan tillskrivas vårt misstag. Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

Återbetalning (om tillämpligt)
När din retur har tagits emot och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din retur. Vi kommer också att informera dig om huruvida din återbetalning har godkänts eller avslagits.
Om återbetalningen godkänns kommer den att behandlas och du kommer automatiskt att få en kredit till ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss tidsperiod.

Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt).
Om du ännu inte har fått någon återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto igen.
Om du är osäker kan du kontakta ditt kreditkortsföretag, eftersom det kan ta en viss tid innan återbetalningen är officiellt bokförd.
Därefter kontaktar du din bank. Det tar ofta längre tid innan återbetalningen bokförs.
Om du har gjort allt detta och ännu inte fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på info@erikssonboutique.comArtiklar till reducerat pris (om tillämpligt)
Endast varor till ordinarie pris kan återbetalas, rabatterade varor kan tyvärr inte återbetalas.

Utbyte (om tillämpligt)
Vi ersätter endast artiklar om de är felaktiga eller skadade. Om du vill byta ut din vara mot samma vara, skicka ett e-postmeddelande till oss på info@erikssonboutique.comGåvor
Om varan var markerad som en gåva vid köpet och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit för värdet av din retur. När du har mottagit den returnerade varan skickas ett presentkort till dig per post.

Om varan inte var märkt som en gåva vid köptillfället eller om gåvogivaren skickade beställningen till sig själv för att ge den till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren, men de måste vara medvetna om din retur.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)